Общи условия за ползване

Общи условия за ползване на магазин www.vkusanaindonesia.com 

Уважаеми клиенти, моля прочетете внимателно този текст.

 Tози текст  представлява обвързващо споразумение между Вас и „ЕК НОВА 18“ ЕООД, и описва условията, при които можете да използвате електронния ни магазин.

1. КОМПАНИЯТА

„ЕК НОВА 18“ ЕООД е дружество с ЕИК 206269760, с адрес на регистрация:  гр. София, община Столична, ж.к. Младост, бл.429,вх.З, ет.2, ап.75, адрес за кореспонденция:  

п.к.2628  с.Бураново, общ.Кочериново, обл.Кюстендил , Център,  

Можете да се свържете с нас като ни пишете на имейл адрес : [email protected] или на адреса ни за кореспонденция.

2. СИГУРНОСТ НА ВАШИТЕ ДАННИ

„ЕК НОВА 18“ ЕООД  предприема мерки за защита на личните данни на потребителите си съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни.

 За поверителни данни се смятат данните предоставени в потребителския акаунт.

Регистрираните потребители носят пълна отговорност за запазването в тайна на потребителското си име и парола и за всички действия, извършени с техните потребителски имена и парола.

При желание на потребителя, неговият профил може да бъде изтрит от системата на „ЕК НОВА 18“ ЕООД  заедно с личните му данни, след писмено уведомяване на имейл адрес [email protected]

3. ПОРЪЧКА

Не е задължително да сте регистриран потребител, за да закупите продукт от онлайн магазина на „ЕК НОВА 18“ ЕООД  . 

Ако създадете потребителски акаунт, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате някой от нашите продукти и ще виждате пълна история на поръчките си.

След финализиране на всяка поръчка на предоставения електронния адрес, потребителят ще получи имейл с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставка, ще се свържем с Вас.

4. ДОСТАВКА

Доставки на стоки от онлайн магазина се извършват на територията на България, в рамките на 1 до 4 работни дни само чрез куриер. Цената на услугата се определя според избрания начин на доставка, адреса и теглото на поръчаната стока.

Посочените сроковете за доставка се отнасят за поръчки, направени до 16.00 ч. в работни дни. За поръчки направени след 16.00 ч. срокът за доставка се удължава с един работен ден. При независещи от нас и извънредни обстоятелства сроковете на доставка може да не бъдат спазени, за което клиентите ще бъдат навременно информирани.

5. ЦЕНИ И ПЛАЩАНЕ

Посочените цени са за един брой продукт и включват ДДС. Всички цени са в български лева. Цените не включват стойността на доставка, която се определя според теглото на поръчаните стоки, адреса и начина на доставка.

„ЕК НОВА 18“ ЕООД  има право да променя обявените цени на стоки и услуги без предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на онлайн магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на поръчката, съгласно настоящите общи условия.

Възможните начини на плащане на стоките са следните:

Наложен платеж – плащане на куриера при доставка;

Ако потребителя желае да получи фактура, е необходимо да попълни данните в съответния формуляр. Фактурата ще бъде изпратена след плащане на поръчаната от него стока.

6. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНАТА СТОКА

Клиентите имат право, без да дължат обезщетение или неустойка и без да посочват причина, да се откажат от поръчаните стоки в срок от 4 дни, считано от датата на приемане на стоката.

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 4 дни от датата на закупуването при следните условия:

           – Продуктите да са в оригиналната си опаковка

           – Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

           – Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание)

           – Разходите по връщането на продуктите са за сметка на клиента

При отказ на стоката „ЕК НОВА 18“ ЕООД  ще възстанови по посочена от клиента банкова сметка всички получени плащания не по-късно от 4 дни считано от датата, на която клиента ни е информирал за решението за отказ. 

„ЕК НОВА 18“ ЕООД  има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато ни бъдат представени доказателства, че стоките са изпратени обратно, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано. Клиентът трябва да поеме преките разходи по връщане на стоките като разходите се очаква да не надвишат приблизително сумата за доставката или стандартната куриерска услуга. Клиентът е отговорен за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество и характеристики.

7. СЪДЪРЖАНИЕ И АВТОРСКИ ПРАВА

Цялото съдържание на сайта и магазина e собственост на „ЕК НОВА 18“ ЕООД  . Всяко използване на съдържанието, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на „ЕК НОВА 18“ ЕООД  се наказва от закона.

8. Надзорни органи:

(1) Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,

тел.: (02) 940 20 46

факс: (02) 940 36 40

Email: [email protected], [email protected]

Уеб сайт: www.cpdp.bg

(2) Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр. София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6,

тел.: 02 / 980 25 24

факс: 02 / 988 42 18

гореща линия: 0700 111 22

Уеб сайт: www.kzp.bg