Контакти

гр.София, ул.инж.Георги Белов №2

ПК: 1712

Често задавани въпроси

Влизате в онлайн магазина www.vkusanaindonesia.com . След това в горе в лентата в дясно ще откриете икона в която е написана Моят профил.

 

Кликвате и се появява форма в която има в най-горното поле отляво две опции за избор, ако вече сте си направили регистрация, влезте с ел.поща и паролата с която сте се регистрирали, ако не сте се регистрирали, то изберете опцията Регистрация.

 

За да се регистрирате, трябва да въведете валидна ел.поща и парола.Най-отдолу в ляво да изберете, че ще се съобразявате с Политиката за поверителност на онлайн магазина.Натиснете бутона Регистриране.

 

Така вече ще осъществили регистрацията и след това е нужно отново да се върнете във формата и да изберете най-отгоре вляво Вход. Попълнете правилно ел.поща и паролата с които сте се регистрирали и така ще влезете в профила ви като Купувач.

 

Може също така да изберете опция като маркирате квадратчето най-отдолу вляво Запомни ме и така може да си запазите на устройството си ел.поща и парола за вход в профила ви на Купувач.

 

Ако сте забравили вашата парола, то натиснете върху въпроса Изгубена парола? и след това ще ви се отвори формуляр в който трябва да въведете вашата ел.поща и след това да отидете в тази, където ще получите линк за възстановяване на паролата за достъп във вашият профил в онлайн магазина.

 

В този профил вие може да проследявате поръчката, какви поръчки сте направили и съответно да пазите цялата хронология на вашите поръчки.

Поръчката може да се направи и ако сте регистрирани в онлайн магазина като Купувач и без регистрация в онлайн магазина като Купувач.

 

Достатъчно е да отидете върху продукта, който сте избрали , натиснете върху него и ви се отваря нов прозорец. Там отивате върху бутона Купи и го натискате.Така вие ще добавите този продукт във вашата количка. Може да изберете повече от един брой от дадения продукт, като до бутони купи има цифра 1 може да добавяте 2,3,4 и т.н. колкото бройки са ви необходими.

 

Преди да изберете бутона Купи сега или да кликнете върху продукта, за да прочете повече информация за продукта, да видите грамажа, производителя, сертификати и друго.

 

След като един път сте добавили дадения продукт във вашата количка може да продължите с пазаруването.

 

Ако желаете да приключите поръчката, то тогава отидете под бутона Купи сега има бутон Преглед на количка, която се намира под бутона Купи сега.

 

Там имате там може да приложите промо код ако имате такъв и да обновите количката.

Ако нямате промо код, то най-отдолу в дясно има бутон приключване на поръчката.

 

Натиснете ли този бутон вие ще може да завършите вашата поръчка.

 

След това влизате в страница в която е нужно да зададете вашите данни за доставка на поръчката.

 

Попълвате правилно всички полета и натиснете бутона Поръчване .

 

Така вашата поръчка е финализирана.

 

Очаквайте на посочения от вас телефон да ви се обадят, за да потвърдите поръчката.

 

В рамките от 1-3 работни дни ще получите вашата поръчка чрез избрания от вас Куриер.

 

Всички поръчки се заплащат при получаване от Куриера.

За да разберете приблизителната цена за доставка моля най-отдолу от Меню изберете Доставка. Там ще откриете приблизителната цена за вашата доставка.

След като влезете съответно в продукта, под снимката на продукта ще откриете бутон Отзиви.

Когато искате да оставите отзив за съответния продукт във формата Напишете отзив може да гласувате за продукта като натиснете върху Вашата оценка и изберете брой на звездичките, за да дадете вашата оценка за продукта.

Може да оставите само оценка на продукта със звездички без да пишете отзив и да натиснете бутона Изпращане.

Ако решите да оставите отзив, то:

В полето Напишете вашия отзив оставете вашия отзив . В полето Вашето име запишете името си.

В полето Вашата ел.поща запишете вашата ел.поща .

Може ако искате да запазите вашето име и ел. поща.

Най-накрая натиснете бутон Изпратете отзива.

Така вашият отзив ще бъде публикуван под съответния продукт и ще бъде видим от всички.